Aby dezaktywować integrację z PriceLabs, należy odłączyć połączenie zarówno w Hotel Link, jak i w PriceLabs.
- W Hotel Link: kliknij 'Dezaktywuj'. Dotychczasowa konfiguracja mapowania zostanie zachowana, więc przy ewentualnej ponownej aktywacji nie trzeba będzie powtarzać wstępnych kroków konfiguracji.

- W PriceLabs (tylko wtedy, gdy chcesz trwale i całkowicie dezaktywować połączenie):
- Ustaw przełącznik synchronizacji cen w pozycji 'Wył.' dla oferty, którą chcesz dezaktywować.
- Usuń mapowanie oferty, aby uniknąć problemów z konfiguracją. Aby cofnąć mapowanie oferty:
- Przejdź do sekcji Zarządzaj ofertami > wybierz zakładkę 'Zmapowane oferty'
- Wskaż ofertę, której mapowanie chcesz usunąć.
- Kliknij 'Usuń mapowanie'.
